Sälja guld i Norrköping

Bor du i Norrköping och behöver hjälp med att sälja guld? Nästa gång som du vill tjäna pengar genom att sälja denna värdefulla metall kan dessa företag säkerligen stå till tjänst:

Pantbanken

När du behöver pengar direkt kan Pantbanken vara ett bra val för dig. De tar emot guld och andra värdefulla föremål och ser till att de bevaras i säkra händer. De gör en gratis värdering av ditt guld och ger dig ett 4 månaders lån med ditt guld som säkerhet.

Hema

Hema guld och guldsmycken är ett företag som har tagit hand om försäljning och handel av guld sedan 1993. Sedan dess har de haft 60.000 inköp av olika typer av guld och silver. Detta inkluderar guldmynt, silvermynt, guld- och silvertackor, smycken, tandguld, skrotguldmedaljer, silverskrot och mycket mer.

Guldcentrum

Guldcentrum är ett av Sveriges största guldhandlare och kan därmed vara ett bra val för nya privatpersoner som säljer guld för första gången. De tar hand om värderingen framför dig med gratis rådgivning, och andra fördelar inkluderar deras tillgängliga kontantutbetalningar. De kräver heller inga returkostnader om du skulle ångra din försäljning.

Sefina Pantbank

Sefina Pantbank är Nordens största pantbank. Huvudkontoret ligger i Stockholm, men de har 22 kontor som ligger utspridda i hela Sverige, och detta inkluderar Norrköping. Deras värdering på guldet inkluderar inte bara metallen, men också dess design och om den inkluderar andra ädelstenar. Därmed, om du vill sälja ett guldsmycke, så kommer Sefina Pantbank att kunna hjälpa dig med att betala för mer än bara guldvärdet.