Om SäljaGuld.nu

Säljaguld.nu är en webbsida dedikerad till dig som vill ha hjälp med att sälja guld online. Webbsidan skapades år 2012 och den innehåller information om olika guldhandlare runt om i Sverige. En del beställer endast guld online och en del har fysiska butiker som kunder kan besöka. Vare sig du väljer det ena eller det andra, kan säljaguld.nu säkerligen hjälpa dig att hitta bra guldhandlare som matchar dina intressen och ekonomi.

Förutom att jämföra guldhandlare på nätet, har säljaguld.nu annan information på deras webbplats olika avdelningar. En del av hemsidan hjälper kunder att få mer information om hur man vet att den metall man har hittat är äkta guld. En annan innehåller information om metallens olika färger och dess värde. Till exempel förklaras vad är det för skillnad på rött, grönt och vitt guld och vad har de för olika värden. Du kan hitta svaren på säljaguld.nu.

Webbsidan ger dessutom annan information, bland annat råd och tips om hur man ska sälja till juvelare, samt hur man ska läsa villkor och värdeskillnaden mellan ädelstenar och guld. Säljaguld.nu innehåller också information om karat och enhet, ädelmetallstämplar och mycket mer. Det är en webbsida dedikerad till guldförsäljare, vare sig det gäller att hitta information eller sälja guld online.