Sälj Guld i Stockholm

Har du guld som du skulle vilja sälja? Om du bor i Stockholm och behöver hjälp med att sälja guld för ett bra pris, kan dessa guldhandlare i Stockholm stå till tjänst:

Sture Guld

Hos Sture Guld så kan du sälja 24 karats guld för 310 kr per gram. Sture guld ligger på Birger Jarlsgatan på Östermalmstorg. Förutom guld köper de även andra värdefulla metaller och juveler som silver och diamanter. Detta företag kan vara ett tryggt första alternativ för nya guldförsäljare. De har inga analyskostnader och de köper guld från både privatpersoner och företag.

Tavex

Tavex ligger på Norrmalmstorg. De köper guld och silver online till ett konkurrenskraftigt pris. Tavex är den största återförsäljaren av ädelmetaller i norra Europa. Med deras ”Bästa Pris-Policy” ser de alltid till att nya kunder får högsta möjliga pris när de säljer sina ädelmetaller. De har också omedelbar utbetalning och deras köplista uppdateras var femte minut.

Guld och Silver

Guld och Silver ligger på Östermalmstorg och förutom att de säljer och köper guld begagnat, köper de också skrotguld, skrotsilver och tandguld. Om du har en guldtand som du vill sälja, kan detta vara företaget för dig. Guld och Silver är ett familjeföretag och deras kunder är i huvudsak privatpersoner.